Обществено обсъждане на Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за обществените поръчки

Снимка на Irina Radoeva.

Над 90 представители на възложители, изпълнители и контролни органи взеха участие в кръглата маса за обществено обсъждане на Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за обществените поръчки, която се проведе на 5 юли 2018 г. в сградата на Съюза на юристите в България. Обсъждането бе организирано от Съюза на юристите в България, Асоциацията на българските административни съдии и Националния съюз на юрисконсултите, със съдействието на „АПИС Европа“ АД.

За представяне на законопроекта бяха поканени експерти на Агенцията по обществени поръчки. ставени на Министерския съвет. Предложенията ще бъдат обобщени от модераторите и изпратени на Министерския съвет. Ще бъдат публикувани на сайта за обществени консултации, както и на сайта на Апис.

За Ваше улеснение АПИС ви предлага на сайта си консолидирана версия на Закона за обществените поръчки, съдържаща предложените промени.

Текстът на законопроекта, мотивите към него и останалите придружаващи документи можете да откриете на Портала за обществени консултации на адрес:

http://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=3570

Напиши коментар

Трябва да сте влезли, за да публикувате коментар.

Архив