Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу рецидивист, блудствал с малолетен

изтеглен файлСофийска градска прокуратура /СГП/ внесе в Софийски градски съд /СГС/ обвинителен акт срещу рецидивиста Мартин Карамихайлов за блудство с 13-годишно момче. На Карамихайлов е повдигнато обвинение по чл. 149, ал. 5, т. 3, вр. ал. 1, вр. чл. 26, ал. 1, вр. чл. 29, ал. 1, б. ” А ” от НК, предават от пресцентъра на Прокуратурата.

 

 

През септември 2014 г., обвиняемият се свързал с жертвата си чрез социалната мрежа ” Фейсбук ”. Карамихайлов се възползвал от неопитността и наивността на малолетния и започнал да му отправя неприлични предложения. Той склонил момчето освен да си пишат и да започнат да се виждат.

При една от срещите им в кв. ”Бояна”, гр. София, извършителят започнал да опипва малолетния, след което извършил с него блудствени действия. Карамихайлов знаел, че жертвата му е малолетна, тъй като  му обяснил, че не е законно да са заедно и трябва да се крият от другите, докато момчето навърши 14 г.

После двамата се виждали още няколко пъти, при които Карамихайлов търсел близък контакт с момчето. При една от срещите им в парк в близост до ” Боянско ханче” в столицата, той отново блудствал с 13-годишния.

На 13.09.2014 г. извършителят завел жертвата си в една градина, в същия квартал. Там започнал да прегръща момчето и отново да блудства с него. Малолетният се притеснил, тъй като на това място имало и други хора. Те видели случващото се и подали сигнал в полицията. На място дошли полицаи, които арестували Карамихайлов.

Той вече е осъждан за блудство, като от съда му е било наложено наказание лишаване от свобода за срок от две години и девет месеца.

Предстои насрочване на делото от Софийски градски съд.

Коментарите са затворени.